Spor 1 Sjælland er en lille klub, der som vores “søsterklub” Spor 1 Fyn, består af medlemmer med samme interesse, nemlig modeltog i størrelsen 1:32.

Spor 1 Sjælland er stiftet i år 2006, og er medlem af Dansk Model Jernbane Union (DMJU).

Vores oprindelige interesse var EPOKE III (år 1945 – 1970), og primært tyske DAMPLOKOMOTIVER. Men da flere medlemmer kører andre epoker og med anden type materiel, så er der åbent for stort set alt.

Vores målsætning er at lave et fast klubanlæg(delvist modulopbygget), så vi kan komme til at køre med vores flotte materiel, når som helst vi har lyst.

Det er jo næppe nogen hemmelighed, når man på hjemmefronten ønsker at køre på sit eget anlæg, byder det på nogle ikke helt uvæsentlige udfordringer overfor familie osv. Kongeskalaen 1:32 kræver lidt mere råderum for at komme til sin ret, end de mere almindeligt forekommende hobby skalaer. Så er det jo oplagt at få meldt sig ind i en klub med ligesindede.

Interesseret i at blive medlem?

Vi har stadig plads til flere medlemmer. Evt. nye medlemmer vil blive vurderet ud fra kemi – så er du interesseret i medlemsskab, tag et kig på disse sider og så send os et par ord om dig selv, vores mailadresse er info@spor1.org

Kontakt os

Medlemmer af Spor 1 Sjælland pr. 2019:

Carl Christian Lindgren

Steen Ulsøe Hansen